Uus viikko on alkanut – tai siis ehtinyt jo puoliväliin ja ylikin – ja työpaikan rappusten ramppaaminen jatkunut. Ei tunnu edes rasittavalta nousta viittä kerrosta. Syöminenkään ei ole pahemmin revennyt käsistä.

Tänään, torstaina aamupalaksi oli 1 ruispala, 2 spelttileipäviipaletta, 8 siivua oltermannia ja lasi sekahedelmätäysmehua. Työpäivä starttasi tuplapressolla.

Lounastin 3 yrttivalkosipulitortillaa, jotka täytin kikhernesalaatilla ja salsalla. Päiväkaffella vetäisin huiviin tuplapresson, gefilus-annospakkauksen ja salaatin jämät. Työpäivän venyessä ja illallista odotellessa oli pakko saada vielä yksi tuplapresso ja banaani.

Kun vihdoin selvisin himaan, olin aivan onnessani, kun sain nopsasti ruokaa eilisistä pastan jämistä, valmiista tomaatti-kasvissoosista ja polarjuustoraasteesta. Vanhana lonkerofriikkinä huuhdoin herkut alas kehittelemälläni alkoholittomalla korvikkeella: greippimehua ja karpalo-greippivichyä sopivasti sekaisin.

Kahvi jostain syystä nukuttaa mua, joten keitin itselleni kolme kuppia kahvia ennen iltanokosia. Nokoset jäi kyllä lyhyehköiks, kun tämä pariskunta pääsi petiin. Siinä ei paljoa väsymys painanut.

Nyt ois vielä illan leffa eessä. Jos mässyn himo iskee, niin mulla on nauriita ja kirsikkatomaatteja. Toistaiseks ei kyllä nälätä.